Kesäresidenssisarja: Alalantela Company: Transitory Status demoesitys

Kesäresidenssisarja: Alalantela Company: Transitory Status demoesitys

Välitila. Mikä se on? miten sieltä pääsee pois? ohjaako joku meitä? onko meillä valinnan vapaus? Transitory Status demoesitys kysyy ja pohtii väliintuloa välitilan omaisessa hetkessä. Mitä tapahtuu kun ulkopuolisuus on dialogissa.

Alalantela Companyn työryhmä tarkastelee Pirkanmaan Tanssin Keskuksen kesäresidenssin aikana esiintyjän ja esiintymisen suhdetta katsojan valintoihin tapahtuvaan muutokseen. Kahden kohtausjakson sisällä yleisöllä on mahdollisuus äänestää esityksen järjestys. Täten työryhmä tarkastelee millaisessa muutoksessa ja vaikutuksessa teos keskustelee kokonaisuudessaan. Esiintyjien sen hetkinen resilienssi suhteessa välitilan teemaan tanssitaiteen näkökulmalla on Companyn tarkastelun tavoite. Demo on välähdys tulevasta kokoillan teoksesta Interventing teoksesta. Transitory Status on teemallista jatkumoa edellisille demoteoksille, Second Floor People (2020), Hearken (2021).

Pirkanmaalla vaikuttava tanssija ja koreografi Joel Alalantelan syksyllä 2020 perustama Alalantela Company on uudistuva kokoonpano on esittävän taiteen ammattilaisia joka tuottaa tanssiteoksia sekä näyttämölle että muihin erilaisiin tiloihin ja tapahtumiin. Company haluaa korostaa toiminnassaan erityisesti yhteistyötä ja monitaiteellisuutta.

Lisätietoja löydät Companyn nettisivuilta: alalantelacompany.wixsite.com.

Transity Status demoesitykseen on rajallinen yleisömäärä ja ennakkoilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Tapahtuma-ajat:

su 01.08 klo 00:00 - 00:00
Tapahtumapaikka:Tähän tapahtumaan ei ole tarjolla verkkovarausta.