Kesäresidenssisarja: Diina Bukareva ja työryhmä: Harjumaisema

Kesäresidenssisarja: Diina Bukareva ja työryhmä: Harjumaisema

Taiteellinen työ on jatkumoa Diina Bukarevan ja Mira Kauton vuonna 2019 aloittamalle projektille Dancing With Myself. Harjumaisema on syntynyt samoista metodologisista lähtökohdista kuin aiempi Bukarevan Kautolle koreografioima soolo Välimeren ilmasto / mehikasvihuone.

Harjumaisemassa tanssija Tuulia Soininen on valinnut erään itselleen mielekkään kasvillisuusympäristön koreografian lähtökohdaksi ja maalannut paperille muistiin siinä esiintyneitä elementtejä. Syntyneitä visuaalisia muistiinpanoja on koreografisessa työskentelyssä tulkittu liikkeellisinä karttoina — scoreina. Muistijälki kasvillisuudesta ehdottaa liikelaatuja ja liikkeen aikaa. Muistiinpanojen tilasuheet paperilla ehdottavat koreografisen teoksen tilaratkaisuja.

Avoin pääsymaksuton demo koreografisesta työskentelystä järjestetään 31.7. klo 11.30. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Tilaan mahtuu kymmenen katsojaa. Yleisöä pyydetään käyttämään kirurgista suu-nenäsuojusta, tarvittaessa maskin saa ennen demon alkua. Demon jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Demon ajankohta: 31.7. klo 11.30
Paikkavaraukset: diina.bukareva@gmail.com

Maksuton tapahtuma.
Epidemiatilanteen vuoksi käytämme kasvomaskia.

Työskentelyä on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Tapahtuma-ajat:

la 31.07 klo 11:30 - 12:30
Tapahtumapaikka:

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere

Tähän tapahtumaan ei ole tarjolla verkkovarausta.