Kesäresidenssisarja: Tuulia Soininen: To Be Touched - work in progress video

Kesäresidenssisarja: Tuulia Soininen: To Be Touched – work in progress video

To Be Touched tulee olemaan lyhyttanssielokuva. Se käsittelee kosketusta eri kaupunkiympäristöissä, erityisesti nuoren naisen kokemuksen lävitse.

Kesäresidenssissä työstämme liikemateriaalia elokuvaa varten ja se rakennetaan alusta asti kameran kanssa. 23.7. julkaistavassa videossa jaamme liikemateriaalin kehittämisprosessia ja keskeneräisiä aihioita kohtauksista. Tässä linkki videoon: youtube.com/watch?v=jGgDNOnYzH4.

Työryhmämme jäsenet ovat Tuulia Soininen, Sanni Laine ja Tiia Laitinen. Liikekielissämme törmäävät ja keskustelevat nykytanssi, katutanssilajit ja baletti.

Tuulia on valmistunut tanssijakoreografiksi Falmouthin yliopistosta. Tanssitaiteen ohella hän on myös videotaiteen tekijä ja pyörittää omaa videotuotantoyhtiö Muusa Tuotannot Oy, jonka kautta valmis elokuvakin julkaistaan. Sanni aka Sunny on aktiivinen yrittäjä ja taiteilija kotoisin Valkeakoskelta. Tanssiminen on tärkeä osa elämää, minkä myötä intohimo vei opiskelemaan ulkomaille. Sanni tanssii ja opettaa pääasiassa katutanssilajeja. Tiia on baletin ja nykytanssin opettaja ja valmistunut Savoniasta. Opettamisen lisäksi hän haluaa jatkaa taiteen tuottamista ja esiintyä tulevaisuudessa edelleen myös itse.

Valokuvan ottanut Tero Huhtala.

Tapahtuma-ajat:

pe 23.07 klo 12:00 - 20:00
Tapahtumapaikka:Tähän tapahtumaan ei ole tarjolla verkkovarausta.