Hae mukaan PTK:n ja Kansallisbaletin yhteiseen työpajakoulutukseen 7.–9.11.!

Haemme nyt mukaan kuutta innostunutta tanssin ammattilaista osallistumaan, seuraamaan, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja ohjaamaan oppilaitoksissa toteutettavaa So You Think You Can Muuv? -työpajaa. Lisäksi tanssin ammattilaisten tehtävänä on olla mukana kehittämässä alueellista toimintaa.  

Haluamme mukaan positiivisia, kannustavia ja motivoivia ammattitanssijoita, jotka pystyvät omalla esimerkillään inspiroimaan lasten ja nuorten liikkumista ja jotka ovat halukkaita kehittämään lasten ja nuorten tanssityöpajatoimintaa eri tavoin alueella myös jatkossa.

Koulutus ja työpaja järjestetään ma–ke 7.–9.11. Työaika sijoittuu aikavälille klo 8–16, osallistujien on sitouduttava koko ajaksi. Työ tapahtuu Pirkanmaan alueella, paikka tarkentuu myöhemmin.  

Palkka on 510 e / 3 pv.  

Haku on auki ja hakea voi 15.8. saakka. Kerro hakemuksessa, miksi haluat mukaan. Haku on ensisijaisesti PTK:n jäsenille.

Mikä on So You Think You Can Muuv?  

Vauhdikas, klassista balettia ja street-lajeja yhdistävä tanssityöpaja koostuu 10 min esityksestä ja pienryhmätyöskentelystä. Työpajan aikana lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan esityksessä käytettyä liikemateriaalia ja koreografioimaan omia liikkeitään yhdessä tanssijoiden kanssa.  

Lue lisää: https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/so-you-think-you-can-muuv/   

(Työryhmässä on mukana kuusi ammattitanssijaa, kaksi Kansallisoopperan teknikkoa, SKOB:n baletin yleisötyön tuottaja ja PTK:n edustaja. SKOB:n So You Think You Can Muuv? –työryhmä tuo työpajaan mukanaan valmiin sisällön ja kouluttaa tanssin ammattilaiset tehtävään. Työpajat toteutetaan peruskouluissa sekä 2. asteen oppilaitoksessa.)