Pirkanmaan Tanssin Keskus ry hakee toiminnanjohtajaa

Haku 23.9.2020 klo 16 mennessä

Pirkanmaan Tanssin Keskus ry (PTK) on yksi seitsemästä tanssin aluekeskuksesta Suomessa. Yhdistys on maakunnan keskeinen tanssitoimija, tanssin ammattilaisten yhteistyöorganisaatio ja valtakunnallinen kulttuuripoliittinen vaikuttaja. Yhdistyksen tehtävä on tanssin vapaan kentän toimintaedellytysten kehittäminen, ammattitaiteilijoiden työllisyyden parantaminen sekä tanssin saatavuuden ja saavutettavuuden alueellinen ja sosiaalinen edistäminen. Pirkanmaan Tanssin Keskuksen toimitilat, esitys- ja harjoitustila Liikelaituri sekä toimistotila, sijaitsevat Tampereella. Pirkanmaan lisäksi yhdistys toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Tehtävän kuvaus: Toiminnanjohtaja vastaa toiminnan laaja-alaisesta kehittämisestä, varainhankinnasta, yhteiskuntasuhteista, tuotanto- ja palvelutoiminnan organisoinnista sekä mm. sopimuksista, taloushallinnosta, raportoinneista ym. kaikista yhdistyksen operatiivisista toimista hallituksen alaisuudessa. Toiminnanjohtaja on hallituksen esittelijä ja työntekijöiden esimies. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivista osallistumista alueellisten ja valtakunnallisten verkostojen toimintaan.

Kelpoisuus: Kyseessä on kehittämistehtävä, joka edellyttää soveltuvia korkeakouluopintoja, kulttuuripolitiikan ja kulttuurin rahoitusrakenteiden perusteellista tuntemusta, useamman vuoden työkokemusta samankaltaisista tehtävistä ja kokemusta sekä hankehallinnoinnista että monialaisesta yhteistyöstä. Hakijalta edellytetään laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja proaktiivista otetta kulttuurialojen kehittämiseen. Tehtävä edellyttää työtä pelkäämätöntä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä moitteetonta suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Olemassa olevat verkostot ja yhteiskuntasuhteet katsotaan eduksi.

Työsuhde: Kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus marraskuu 2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen lähetetään viimeistään ke 23.9.2020 klo 16 sähköisesti osoitteeseen: toimisto@pirkanmaantanssinkeskus.fi. Haastattelut pyritään järjestämään lokakuun alussa ja ne voidaan toteuttaa etäyhteyksin.

Tiedustelut:
ke 9.9. klo 14-16 ja ke 16.9. klo 14-16 Lotta Skaffari, 0400-546012, hallituksen jäsen, Pirkanmaan Tanssin Keskus

pe 11.9. klo 10-12 ja pe 18.9. klo 10-12 Riitta Honkanen, 040-5689085, asiantuntija, Pirkanmaan Tanssin Keskus