Meistä

Pirkanmaan Tanssin Keskus

Pirkanmaan Tanssin Keskus on tanssin vapaan kentän alueellinen asiantuntija; taide- ja työyhteisö. Se on yksi kuudesta tanssin aluekeskustoimijasta Suomessa. PTK:n ja aluekeskustoiminnan keskeiset tavoitteet ovat sen perustamisesta (2004) lähtien olleet toimialan kehittäminen, tanssin saatavuuden ja saavutettavuuden alueellinen ja sosiaalinen edistäminen sekä tanssitaiteilijoiden työllisyyden ja työskentelyedellytysten parantaminen.

PTK toimii Tampereella, Pirkanmaalla sekä valtakunnallisesti Tampereen kaupungin ja Taiteen edistämiskeskuksen tukemana. 

PTK:n vuosikertomus 2021 (pdf)

100 tanssitaiteen ammattilaista

Pirkanmaan Tanssin Keskuksen kautta voit tilata valmiita tai räätälöityjä esityksiä, työpajoja sekä löytää esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kauttamme löydät myös tanssin asiantuntijapalvelut.

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä! toimisto@pirkanmaantanssinkeskus.fi

Tilattava ohjelmisto

Visio

Pirkanmaan Tanssin Keskus on tanssin huippuyksikkö, joka mahdollistaa taiteilijoiden ja yleisön kohtaamisen. PTK on maakunnan keskeinen tanssitoimija, vahvasti verkostoitunut, uudistumiskykyinen ja tulevaisuuteen katsova yhteisö, joka mahdollistaa taiteen tekemisen, kokemisen ja kohtaamisen. PTK:n esitys- ja harjoitustila Liikelaituri on ajassa elävä, vahva ja kiinnostava paikka monenlaisille kohtaamisille.

Arvot

  • Tanssitaiteen monimuotoisuus ja moniarvoisuus
  • Yhteistyö ja yhteisölähtöisyys
  • Rohkeus, avoimuus ja ennakkoluulottomuus
  • Vastuullisuus
PTK on mukana Reilun taiteen kampanjassa. https://reiluntaiteenmanifesti.fi/