Avaamme pian haun 18–29-vuotiaille tamperelaisille tanssitaiteilijoille!


Hyppy työelämään! -hanke sparraa nuoria tanssitaiteilijoita toimien työllisyyden, ammattitaidon ja työelämätaitojen edistämiseksi, luoden siltaa herkässä nivelvaiheessa tanssijan valmistumisesta jatko-opintoihin tai työllistymiseen. Hankkeen keskeinen toimintamuoto on ryhmässä tapahtuva tanssijan työhön keskittyvä sparraus. Toimintaan sitoudutaan kaksi kertaa viikossa kolmen kuukauden ajan syksyllä 2023.


Tanssitaiteilijat pääsevät ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoaan niin ryhmän ohjaajien kuin vertaistuen kautta ja suunnittelemaan urapolkuaan. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseään tanssijana, liikkujana ja esiintyjänä. Lisäksi vahvistetaan työelämätietoutta- ja taitoja, annetaan uravalmennusta ja rakennetaan digitaalista ammatillista portfoliota. Mukana olevia taiteilijoita tuetaan myös ylläpitämään kehon fyysisiä valmiuksia henkilökohtaisella oheisharjoitteluohjelmalla. Jakson päätteeksi ryhmän toimintaa avataan yleisölle avoimen demon muodossa Liikelaiturilla. Hanke toteutuu yhteistyössä Duckstep Companyn ja Ohjaamon kanssa.

AIKA & PAIKKA


5.9.–29.11.2023 (3kk) Liikelaiturilla: tiistaisin & keskiviikkoisin klo 18–21

KUKA VOI HAKEA


Toimintaan voivat hakea 18–29-vuotiaat tamperelaiset tanssitaiteilijat. Ryhmään voidaan ottaa myös ammattiin opiskelevia tai ammatillisiin opintoihin hakeutuvia jos ryhmässä on tilaa. Ryhmään otetaan maksimissaan 14 tanssitaiteilijaa.

Toiminta on maksutonta. Hanke toteutetaan Tampereen kaupungin nuorisotakuuavustuksella.

RYHMÄN OHJAAJAT


Ryhmän ohjaajina toimivat Duckstep Companyn tanssitaiteilijat Camilla Björklund ja Patrik Riipinen. Voit seurata ryhmän aikaisempaa toimintaa Instagramista (@duckstepcopmany).

Camilla Björklund ja Patrik Riipinen perustivat vastavalmistuneille tanssijoille suunnatun Duckstep Companyn keväällä 2022. Patrik on kahden oppilaitoksen (Tampereen konservatorio & SEAD) käynyt ammattitanssija vahvalla lavakokemuksella ja liikeharjoittelulla. Häneltä löytyy esiintymis- ja opetustaustaa sekä Suomesta että muualta Euroopasta. Camilla on tanssi- ja yhteisötaiteilija sekä tanssipedagogi, joka työskentelee tällä hetkellä Tampereen konservatoriolla nykytanssin ammattiopintojen opettajana ja yhteisötaideprojektissa vapaalla kentällä.


Lisätiedot ja kysymykset:


Hankkeen koordinaattori: Camilla Björklund
p. 0400 489386


Hankkeen vastuuhenkilö: Maija Hoisko maija@pirkanmaantanssinkeskus.fi
p. 050 4325428