Askelia luovalle alalle -tapahtuma

Oletko kiinnostunut luovien alojen koulutus- ja työllistymismahdollisuuksista? Tampereen Ohjaamo järjestää alle 30-vuotiaille keskiviikkona 22.11. kello 16-18 Askelia luovalle alalle -tapahtuman, jossa voit keskustella ja kysyä eri alojen mahdollisuuksista. Illan aikana kuulet erilaisista poluista alalle tai opiskelua kohti.

Pirkanmaan Tanssin Keskus on mukana tapahtumassa. Hyppy työelämään! -hankkeen koordinaattori sekä tanssiryhmä Duckstep Companyn ohjaaja Camilla Björklund sekä ryhmän jäsen Tiia Laitinen ovat tapahtumassa kertomassa erilaisista opiskelu- ja urapoluista tanssialalla sekä Pirkanmaan Tanssin Keskuksen toiminnasta.

Toimintaansa esittelevät myös:

  • Voionmaan koulutuskeskus (elokuva-ala, näyttelijäntyö ja valokuvaus)
  • Ahlman Edu (musiikki, näyttelijäntyö, kuvataide, kirjoittaminen ja peliala)
  • Tampereen kaupungin Pajasto, jossa voi työkokeilun kautta saada kokemusta luovilta aloilta (taidepaja, kädentaitopaja, AV-paja sekä musiikki- ja mediapaja).

Tilaisuus mutkaton ja mukava, matalan kynnyksen tapahtuma, jossa voi keskustella ja kysyä vapaasti. Illan aikana voit tavata entisiä ja nykyisiä opiskelijoita sekä tekijöitä, jotka kertovat omasta polustaan ja siitä miten ovat alalle päätyneet. Mukana on myös kertomassa omasta urastaan rap-muusikko Kalle Kinos.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista tai pääsymaksua. Illan aikana on tarjolla kahvia ja teetä. Tervetuloa vierailulle selvittämään omaa polkuasi alalle!