Esitys: NUORUUDEN LÄHTEELLÄ

NUORUUDEN LÄHTEELLÄ on improvisaatioesitys, joka on syntynyt vajaan neljän viikon työskentelyn pohjalta kontakti-improvisaation, aikido tekniikoiden, nykytanssin ja musiikin parissa. Lähestymistapana musiikkiin on ollut hyödyntää ihmisääntä ja loopperia äänimaisemien tekemiseen livenä sekä säveltää musiikkia kotistudiossa.

Nimi “Nuoruuden lähteellä” viittaa keholliseen aistimukseen painovoimaa myötäilevästä liikkeestä, joka tuntuu ihanana nestemäisenä laatuna ja vaivattomuutena. Tämä nuoruuden lähde ei pysäytä vanhenemista, mutta ken siitä nauttii säännöllisesti pysyy ikuisesti nuorena.

ESITYSAJAT

Torstaina 7.12. klo 19.00
Perjantaina 8.12. klo 19.00

Esityksen kesto noin 30-45 minuuttia. Esityksen jälkeen keskustelemme mieluusti yleisön jäsenten kanssa.

Esityspaikka on Liikelaituri, Yliopistonkatu 58 D. Lue Liikelaiturin saavutettavuudesta täältä: https://www.pirkanmaantanssinkeskus.fi/liikelaituri/

LIPPUJEN HINNAT

15€ työssäkäyville
10€ opiskelijoille, työttömille, varusmiehille, siviilipalvelushenkilöille ja muille vähä varaisille.
Maksu käteisellä tai mobilepaylla.

LIPPUVARAUKSET

matti.haaponiemi@gmail.com

TYÖRYHMÄ

Matti Haaponiemi on tamperelainen tanssitaiteilja, jonka kiinnostuksen kohteet ovat erityisesti kontaktissa, vuorovaikutuksessa sekä ääni- ja videotaiteessa. Haaponiemi työskentelee itsenäisenä taiteilijana sekä kollektiivisissa työryhmissä. Hänen teoksensa, kuten myös yhteistyökuvionsa, ovat usein monitaiteellisia ja improvisaation lävistämiä.

mattihaaponiemi.fi
@mattihaaponiemi

Anders Lillhonga on kokkolalainen tanssitaiteilija ja pitkäaikainen budolajien harrastaja. Taiteellisissa projekteissaan häntä kiinnostaa tutkia erilaisia poikkitaiteellisia (synergia) ratkaisuja, kuten kamppailulajien, akrobatian, tanssin, ääni- ja videotaiteen yhdistelemistä.

Jasu Parviainen on esitystaiteilijana ja sairaalaklovnina työskentelevä henkilö. Työssään häntä kiinnostaa taiteiden välisyys, kohtaaminen, ihmisyys, kieli, ilo ja leikki sekä ihmiskehon mahdollisuudet erilaisiin liikkeen ja äänentuoton mekanismeihin. Jasu haaveilee kirjan kirjoittamisesta, musiikin säveltämisestä, omien uusien esitysten tekemisestä eri työryhmissä sekä omavaraisuudesta ja maatilan omistamisesta. Tällä hetkellä Jasu asuu Kuopiossa kumppaninsa tanssitaiteilija Katja Mustosen kanssa.

Työryhmän jäsenet ovat työskennelleet yhdessä jo aiemmin ja tämän kertainen työ on syventänyt yhteistä ymmärrystä, sanastoa ja mahdollisuuksiamme käyttää kehojamme ja liikkua yksilönä ja yhdessä.

Työskentelyä ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus ja Kokkola Martial Art Center.