JOKA UNEENSA USKOO

Improvisoitu tanssiteos ja äänimaisema unesta

Unessa kaikki on mahdollista. Siellä ei ole sääntöjä tai rajoja, vain loputon mielikuvitus. Mitä näemme, kuulemme ja koemme, kun tutkimme unta tanssin ja äänitaiteen avulla?

“Joka uneensa uskoo” on kuvaus maailmasta, jossa mielikuvitus ja todellisuus sekoittuvat liikkeessä ja äänessä. Aihetta lähestytään improvisoinnin kautta, ja kokemuksia painottomuudesta, häilyvyydestä, aaltoilevuudesta ja epäjatkuvuudesta ilmennetään esiintyjien hetkessä syntyvillä tulkinnoilla. Aavakaiku luo mielikuvia unimaailman tapahtumista äänitaiteen keinoin. Mikko kertoo tarinaa tanssin ja liikkeen avulla johdattaen yleisön matkalle unen ja todellisuuden välimaille.

Aavakaiku on improvisoitua äänitaidetta elektronisilla ja akustisilla soittimilla luova yhtye, joka yhdistelee ilmaisullisia, yllätyksellisiä ja tunnelmallisia elementtejä, leikitellen erilaisilla äänillä ja sävelillä. Esitykset ovat vaikuttavia ja kokemuksellisia, jossa kuulijat pääsevät sukeltamaan omien mielikuvien vietäviksi. Aavakaiku on esiintynyt Tampereella mm. Sara Hildénin taidemuseolla, Galleria Saskiassa, Tahmelan Huvilalla sekä Kulttuuritalo Laikussa.

Mikko Tamminen on tamperelainen tanssija ja esiintyjä. Hänen taustansa on katutansseissa, joista popping ja siihen liittyvät tyylit, erityisesti animation ja waving, näkyvät hänen liikkeessään. Tampereen katujen lisäksi Mikon on voinut nähdä esiintymässä aiemmin tänä vuonna Tanssivirtaa-festivaaleilla. Mikko haluaa tanssillaan raottaa katsojansa mieltä ja muistuttaa kaiken ihmeellisyydestä.

Esitys

Lauantai 4.11. klo 19
Esityksen kesto on noin 50 minuuttia.

Työryhmä

Tanssi, koreografia: Mikko Tamminen
Koskettimet, elektroniikka: Turkka Vuorinen
Saksofonit, efektit: Mari Martikainen

Paikka

Liikelaituri, Yliopistonkatu 58 D

Vapaaehtoinen pääsymaksu.

aavakaiku.com

Instagram.com/aavakaiku

Facebook.com/aavakaiku

Instagram.com/tamy_dancer