Kahden tanssiteoksen avoimet harjoitukset

Pirkanmaan Tanssin Keskus järjestää Tampereen päivänä, sunnuntaina 2.10. kahden tanssiteoksen avoimet harjoitukset. Tapahtumassa pääset seuraamaan tanssitaiteilijoiden työskentelyä, osallistumaan halutessasi ja keskustelemaan teosten aiheista.

Wilhelmina Ojanen ja työryhmä klo 13–13:45

Matters of Care (or everything we do) on yhteisötanssiprojekti, joka syventyy tutkimaan sitä, miten voimme pitää huolta toisistamme sekä ympäröivästä maailmastamme. Projekti kehittyy viikoittaisissa työpajoissa, jotka sisältävät keskustelua, liikeharjoituksia ja yhteistä olemista teeman äärellä. Kolmen kuukauden prosessi huipentuu esitykseen marraskuun lopulla. Esitys rakennetaan yhdessä projektin työryhmän kanssa. Avoimissa harjoituksissa voit seurata työryhmän työskentelyä ja halutessasi voit osallistua matalalla kynnyksellä yhteiseen harjoitukseen. Harjoituksen päätteeksi on yhteinen keskusteluhetki.

Matti Haaponiemi ja Anders Lillhonga klo 14:15–15

Anders Lillhongan ja Matti Haaponiemen improvisatorisen työskentelyn keskiössä on vuorovaikutus ja leikki, jossa yhdistyy lapsuuden toimintaelokuvien sankarit, pop-kulttuuri, tietokonepelit sekä itämaisten taistelulajien mystiikka, estetiikka ja pseudo-tiede. Kouriintuntuvan fyysisyyden lisäksi työskentely pursuaa taiteilijoiden itse tekemiä analogisia ja synteettisiä ääni- ja videomaisemia. Avoimissa harjoituksissa voit seurata työparin työskentelyä ja keskustella heidän kanssaan.

Tapahtuma järjestetään Pirkanmaan Tanssin Keskuksen esitys- ja harjoitustila Liikelaiturilla, osoitteessa Yliopistonkatu 58 D.

Kuvat: Ulla Nikula, Julius Töyrylä