Tanssikummi® Mental Health Art Weekillä

Mental Health Art Week järjestetään tänä vuonna 22.5.–28.5.2023, teemalla ”Tunne tunteesi”. Tampereella on viikon aikana paljon maksuttomia kaikille avoimia tapahtumia. Mental Health Art Week on Mieli ry:n hallinnoima valtakunnallinen tapahtumaviikko, jonka aikana paikalliset mielenterveysyhdistykset järjestävät yhteistyössä paikallisten taide- ja kulttuuritoimijoiden kanssa mielen hyvinvointia pohtivia, tulkitsevia ja edistäviä kulttuuri- ja taidetapahtumia.

Pirkanmaan Tanssin Keskus on tapahtumassa mukana Tanssikummi® -toiminnallaan!

MA 22.5. klo 16–19.30 VIIKON AVAJAISTAPAHTUMA

(Pääkirjasto Metso, Pirkankatu 2 Tampere)

Klo 16–16.45 Ulkona tapahtuva Hyvän mielen täti/setä/muu/parkour
Tampereen Teatterin näyttelijän Elisa Piispasen vetämä hyvän mielen parkour. Lähtö Pääkirjasto Metson pääovilta klo 16. Kunnon kengät ja kierimiseen sopiva vaatetus.Tule sellaisena kuin olet. Liian pientä estettä ei ole. Tee sen verran kuin jaksat ja ehdit. Suhtaudu lempeästi itseesi, toisiin ja kaupunkitilaan.

Klo 17.00–19.30 Pääkirjasto Metson Lehmus-sali (Metson alakerrassa)
Tapahtuman juontaa näyttelijä ja hahmoterapeutti Veera Degerholm.

  • Kulttuurihyvinvoinnin maistiainen: Pirkanmaan Tanssin Keskuksen Tanssikummit.
    Tanssikummi® -toiminta on pitkäkestoista, osallistavaa taidelähtöistä työskentelyä erilaisissa yhteisöissä. Tanssikummin työ on läsnäoloa, kuuntelua ja kohtaamista. Se on myös liikkumista ja liikuttamista niin fyysisesti kuin henkisestikin tanssin ammattilaisen johdattelemana.

    Puhumassa Pirkanmaan Tanssin Keskuksen toiminnanjohtaja Maija Hoisko sekä liikuttamassa PTK:n Tanssikummi.