Tuotantohaku 2026

Tällä lomakkeella haet PTK:n ohjelmistoon 2026 (osatuotantomalli)Täytä huolellisesti tämä hakulomake.HAKUAIKA ON 16.5.-13.6.2024. Haku umpeutuu viimeisenä päivänä klo 16.00. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Nimi(Pakollinen)
Hakijan nimi tai työryhmän vastuuhenkilön nimi
Oletko PTKn jäsen?(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Liitä linkki, josta ohjelmistotyöryhmä voi tutustua hakijan aiempaan tuotantoon. Huolehdithan, että niihin voi tutustua ilman salasanoja ym.
Työryhmän tiedot(Pakollinen)
nimi
ammatti tai oppiarvo
rooli työryhmässä
 
max. 2 x A4
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Esittele tiiviisti ja selkeästi teoksen aihe ja teemat. Kerro myös miksi ne ovat tärkeitä ja ajankohtaisia. Tarkempi työsuunnitelma lähetetään liitteenä.
Kerro kenelle teos on suunnattu ja miksi yleisön tulisi kokea juuri tämä teos. Kerro myös niistä ideoista, joilla tavoitamme kohderyhmän (markkinointikeinot).
max 1 x A4
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Toive harjoitus- ja esitysajankohdista(Pakollinen)
Ensisijainen harjoitus- ja esityspaikka on Liikelaituri.
Huomioithan, että kyseessä ei ole työryhmälle osoitettu apuraha vaan PTK:n tuotantoon osoittama resurssi, jonka tarkemmasta käytöstä neuvotellaan ennen varsinaisen tuotantosopimuksen solmimista.
Olemassa oleva/haettu rahoitus
Kustannusarviota ja rahoitussuunnitelmaa laatiessasi huomioithan kestävän budjetoinnin kaikkien työryhmän jäsenten osalta sekä työsuhteissa teatterialan yleissitovan työehtosopimuksen. Huomio myös palkkakuluihin sivukulut (25 %) ja lomakorvaus (9–12,5 %).
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Mahdollinen muu oleellinen tieto koskien hakua