Yhteisötanssia liikehäiriöitä sairastaville ja heidän läheisilleen

Tule nauttimaan omasta luovasta liikkeestä ja tanssista hyvässä hengessä! Yhteisötanssi on taidetanssia, jonka lähtökohtana on, että jokainen osaa tanssia. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tanssimisesta! Tanssimisen lisäksi kerroilla on aikaa vapaaseen seurusteluun ja yhdessä jutusteluun.

Koko tunti on mahdollista tanssia tuolilla tai pyörätuolilla ja kaikki on sovellettavissa jokaisen keholle sopivaksi. Avustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Ryhmää ohjaa tanssitaiteilija Tuulia Soininen. Tuulia työskentelee yhteisötanssin, tanssielokuvan ja nykytanssin parissa. Hän on valmistunut tanssijakoreografiksi Falmouthin yliopistosta Englannista ja parhaillaan suorittaa koreografian maisterin opintoja Hollantiin. Tuulia on kisällöitynyt Parkinson-tanssin ohjaajaksi Marjo Hämäläisen opeissa ja kouluttautunut Tanssikummiksi® Pirkanmaan Tanssin Keskuksessa. Tuulialle työssään tärkeää ovat saavuttavuus, avoimuus ja turvallisempi tila.

Ajankohta

Keskiviikkoisin klo 14.15–15 tanssit ja 15–15.30 kaffet. (yhteensä 9 kertaa)

Paikka

Liikelaituri, Yliopistonkatu 58 D, 33100 Tampere

Esteetön sisäänkäynti Pinninkadun puolelta (Pinninkatu 55 A, porttikongissa ovi 58 D) 0-kerroksesta hissillä 1 kerrokseen.

Yhteisötanssituntien maksukäytänteistä vastaa Tampereen Parkinson-yhdistys.